DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Directiesecretaresse bij Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam

Ouder- en Kindteams Amsterdam is op zoek naar een directiesecretaresse (m/v/x) voor 36  uur per week.

 

 

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste directiesecretaresse die goed kan samenwerken in een dynamisch werkveld. Ben jij flexibel en stressbestendig en weet je gemakkelijk de puzzel van verschillende agenda’s te leggen? Kun je goed vooruitkijken en actief signaleren? Ben je ook nog handig met programma’s waaronder Microsoft, communicatiesoftware zoals teams/zoom en met social media, dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen?

Als directiesecretaresse zorg je voor de ondersteuning van de directie op organisatorisch en secretarieel gebied. Het secretariaat bestaat uit twee directiesecretaresses en een huismeester, die taken en werkzaamheden in onderling overleg uitvoeren. De directiesecretaresses vervangen elkaar bij afwezigheid. De directie bestaat uit een directeur-bestuurder en een directeur.

 

Je biedt zelfstandig organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning. Je plant diverse interne en externe overleggen in, je bewaakt en filtert de mailboxen en bewaakt de opvolging van acties. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het filteren, verzamelen en delen van informatie richting de directie. Ook ondersteun je projectgroepen bij de planning, uitzetten van acties en verslaglegging.

 

Je stelt prioriteiten in de agenda’s. Je organiseert en faciliteert (digitale) meetings en neemt initiatieven om een efficiënte manier van werken te bevorderen. Op het gebied van informatievoorziening en relatiebeheer zorg je ervoor dat digitale relatiebestanden gestructureerd zijn, zodat alle informatie makkelijk toegankelijk is.

 

Waar ga je dat doen?

“Wij helpen kinderen en jongeren om gezond en veilig op te groeien en zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Dat doen we samen met hen, hun ouders en omgeving, daar waar zij zijn. Wij doen wat nodig is, zodat kinderen, jongeren en hun ouders grip houden of krijgen op hun leven. Wij streven naar gelijke kansen voor alle kinderen en jongeren. Wij spannen ons daarom extra in voor de wijken en gezinnen die ondersteuning of jeugdhulp het meest nodig hebben.”

 

Ouder- en Kindteams bestaande uit 22 wijkteams, een VO-team en een ondersteunend team- is verantwoordelijk voor de uitvoering van preventieve publieke gezondheidszorg (basispakket jeugdgezondheidszorg), preventie, opvoed- en opgroeiondersteuning en jeugdhulp.

 

Wat wij bieden

 • Wij zijn een platte organisatie met een informele cultuur en veel ruimte voor autonomie en ontwikkeling;
 • Je werkt voor een organisatie met een gemeenschappelijk maatschappelijk doel;
 • Jaarlijks krijg jij een leerbudget ter waarde van € 1.200,- (o.b.v. 36 uur);
 • Je krijgt een jaarcontract, daarna is er de mogelijkheid tot een vast contract;
 • Je salaris valt in schaal 8 van de cao Jeugdzorg;
 • Naast een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en 200 uur verlof (o.b.v. 36 uur per week), ontvang je een goede pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en een tegemoetkoming in de premie zorgverzekering;
 • Je krijgt de beschikking over een laptop en een telefoon;
 • Op elke locatie staat een Swapfiets die jij kan gebruiken.

 

Wat breng jij mee

 • Een afgeronde secretariële opleiding op hbo niveau;
 • Ruime ervaring als directiesecretaresse, bij voorkeur in complexe organisaties;
 • Kennis van het Amsterdamse jeugdstelsel is een pré;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Vaardigheid met diverse programma’s waaronder Microsoft, communicatiesoftware zoals teams/zoom en met social media;
 • Initiatief, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid  in combinatie met probleemoplossend vermogen en communicatieve vaardigheden.
 • Grote mate van stressbestendigheid en flexibiliteit.

 

Verder vind je het fijn om servicegericht te ondersteunen en je schakelt makkelijk tussen verschillende vragen van directie, gemeente, andere externe partners en interne collega’s. Ook ben je organisatorisch sterk, een doener, besluitvaardig en kun je goed met vertrouwelijke informatie omgaan. Je bent klantgericht en resultaatgericht. Tot slot lever je een bijdrage aan een gastvrije uitstraling van de Ouder- en Kindteams.

 

Bij Ouder- en Kindteams Amsterdam

 • is het motto: we doen wat nodig is, soms over de grenzen van het eigen werk heen;
 • zijn de kernwaarden: laagdrempelig, aansluiten en versterken;
 • is veel ruimte voor initiatief.

 

De Ouder- en Kindteams streeft ernaar een organisatie te zijn waarin iedereen zich welkom en thuis voelt. Hoe inclusiever we zijn, hoe beter we kunnen aansluiten bij alle kinderen en gezinnen in Amsterdam. We streven daarom naar een personeelsbestand met een mooie mix van achtergronden en perspectieven, als een goede afspiegeling van de superdiverse stad Amsterdam.

 

Nog vragen? 
Vragen over deze vacature kan je stellen aan Loes Boerema, directiesecretaresse. Zij is maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag bereikbaar via telefoonnummer 06-18351675.

 

Solliciteren

Je motivatie en curriculum vitae kun je tot en met 5 augustus 2021 sturen naar vacature@oktamsterdam.nl onder vermelding van ‘directiesecretaresse’ in het onderwerp.

 

Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaard selectieprocedure.