DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Functioneel beheerder

We zoeken jou!

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam -bestaande uit 22 wijkteams, VO-teams, een MBO-team en een ondersteunend team- is verantwoordelijk voor de uitvoering van preventieve publieke gezondheidszorg (basispakket jeugdgezondheidszorg), preventie, opvoed- en opgroeiondersteuning en lichte jeugdhulp.

 

De functioneel beheerder

Het OKT staat aan de vooravond voor de keuze van een nieuw dossier- en registratiesysteem en zoekt hiervoor één of twee functioneel beheerders. De functioneel beheerder neemt deel aan werkgroepen om het nieuwe systeem in te richten. De functioneel beheerder zal het nieuwe Dossier- en registratiesysteem vervolgens ook inrichten met behulp van en opgeleid door de nieuwe leverancier. Na de inrichting en implementatie heeft de functioneel beheerder de taak het nieuwe systeem functioneel te beheren conform het beheermodel van BiSL.

Wat ga je doen?
De functie is in ontwikkeling, de exacte invulling van welke taken exact belegd worden bij de functioneel beheerder wordt in samenspraak bepaald, zoals passend bij de organisatie en afhankelijk welke nieuwe leverancier uiteindelijk gekozen wordt voor de ontwikkeling en implementatie van het nieuwe dossier- en registratiesysteem.
Je werkt veel samen met de projectleider en de informatiemanagers van de Ouder- en Kindteams; je neemt deel in werkgroepen (denk aan: inrichting, koppelingen en conversie). Je hebt een actieve rol bij het inrichten en testen van het nieuwe systeem. Ook draag je proactief bij aan de opleiding die gegeven wordt (door en) voor de professionals.

Wie zoeken wij?
Om deze rol succesvol te kunnen uitvoeren heb je een relevante opleiding afgerond op minimaal HBO niveau en minimaal twee à drie jaar werkervaring. Je hebt ervaring in de publieke sector. Jij voelt je thuis in een rol als consultant en bent communicatief zeer vaardig.

 

Verder heb je:

  • kennis en ervaring met het vakgebied functioneel beheer (BISL);
  • kennis van ICT processen en methodieken;
  • je kunt goed uit de voeten met het denken en verbeelden in processen;
  • pré: je hebt kennis en ervaring met de Agile werkwijze (SCRUM);
  • ervaring met het opstellen en uitvoeren van gebruikersacceptatietesten;
  • ervaring met het opstellen van functionele specificaties, processen en procedures;
  • pré: je hebt kennis en ervaring met een dossiersysteem;
  • je bent zelfstandig, proactief en werkt oplossingsgericht;
  • je bent analytisch, accuraat en initiatiefrijk;
  • je bent stressbestendig en kan goed omgaan met verschillende belangen.

 

Meer weten? 

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Barbara Snellens, tel 06- 36 10 21 12.

 

Wij bieden jou

De functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO Jeugdzorg (2603 – 3888 euro bruto per maand op basis van een 36 urige werkweek). Je start met een jaarcontract, met een mogelijkheid tot verlenging. Naast een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en 200 uur verlof (obv 36 uur), ontvang je een goede pensioenvoorziening, een prima reiskostenvergoeding en een tegemoetkoming in de premie zorgverzekering. Je krijgt de beschikking over een laptop en een telefoon. Verder krijgt elke medewerker een individueel leerbudget ter beschikking en organiseren we zowel binnen de teams als organisatie breed allerlei leuke en interessante activiteiten, van uitjes tot personeelsfeesten, trainingen en jaarlijkse inspiratiedagen om je verder te ontwikkelen. Het OKT is een platte  organisatie met een informele cultuur en veel ruimte voor autonomie en ontwikkeling.

 

Interesse?

Graag ontvangen wij dan jouw CV en motivatie woensdag 25 maart. Je kunt deze mailen naar vacature@oktamsterdam.nl onder vermelding van “Functioneel beheerder” .

 

Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaard selectieprocedures.