DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Kom je stage bij ons lopen?

Wij zijn op zoek naar stagiairs vanaf februari 2021 voor de functie van ouder- en kindadviseur en jeugdpsycholoog. De stage duurt minimaal 10 maanden, voor minimaal 24 uur per week.

 

 

Wie zijn wij?

Ouder- en Kindteams Amsterdam bestaat uit 22 wijkteams, VO-teams, een MBO team en een ondersteund team. Wij voeren preventieve publieke gezondheidszorg (basispakket jeugdgezondheidszorg), preventie, opvoed- en opgroeiondersteuning en lichte jeugdhulp uit. Denk hierbij onder andere aan faalangst bij kinderen, huiselijk geweld, opvoedvragen, complexe scheidingen en jongeren met een verslaving.

 

Wij zijn een platte organisatie waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en vraagstukken die jij interessant vindt op te pakken. Daarnaast kijken we naar wat er nodig is en staat het belang van de jeugdige altijd voorop.

 

Hoe ziet jouw stage eruit?

Iedere stagiair wordt gekoppeld aan een stagebegeleider (een ouder- en kindadviseur of een jeugdpsycholoog) en samen met hem of haar ga je bekijken hoe je je stagejaar het beste kunt invullen. Je loopt mee met jouw stagebegeleider maar zeker ook met andere collega’s in het team. Er is veel ruimte om zelf initiatief te nemen. Gedurende je stagejaar pak je steeds meer taken van een ouder- en kindadviseur of jeugdpsycholoog zelf op.

 

Klik op de volgende functies om erachter te komen wat een ouder- en kindadviseur en een jeugdpsycholoog doet.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een stage waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen;
  • Leuke activiteiten, zowel in je team als organisatie breed, zoals een teamuitje, een personeelsfeest, een sportdag, de jaarlijkse inspiratiedagen en veel interessante inhoudelijke bijeenkomsten;
  • Je staat er niet alleen voor; samen met ongeveer 7 andere stagiaires start jij aan dit avontuur;
  • Een stagevergoeding van €250,00 per maand (op basis van 32 uur).

 

Wie ben jij?

  • Jij zit in je 3e of 4e jaar HBO Social Work of Pedagogiek (voor de functie ouder- en kindadviseur) of in je 2e jaar Master Psychologie of Orthopedagogiek (voor de functie jeugdpsycholoog);
  • Jij zoekt een stage voor minimaal 10 maanden en minimaal 24 uur per week;
  • Jij hebt een open houding en sluit makkelijk aan bij de doelgroep;
  • Jij bent zelfstandig en vindt het leuk om uiteindelijk steeds meer zelf op te pakken.

 

En nu?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie wanneer het jou leuk lijkt om stage te lopen bij Ouder- en Kindteams Amsterdam vanaf februari 2021. Stuur uiterlijk 29 november je cv en motivatiebrief naar stage@oktamsterdam.nl

 

Na 29 november gaan we alle sollicitaties bekijken en laten we weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. De kennismakingsgesprekken zijn 8 of 9 december. De vervolggesprekken zijn in de week van 14 t/m 17 december. Wij streven ernaar om jou uiterlijk 23 december te laten weten of jij wel of niet bent aangenomen voor een stage bij Ouder- en Kindteams Amsterdam.

 

Nog vragen?

Neem contact op met Jackie Houwen door een mailtje te sturen naar stage@oktamsterdam.nl of te bellen of te appen naar 06 34186308.