DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

We zoeken jeugdpsychologen voor 28-36 uur per week

 

Als jeugdpsycholoog bied je vanuit een team psychische begeleiding en/of behandeling aan kinderen, gezinnen en jongeren tot 23 jaar. Je werkt nauw samen met de collega’s uit jouw team en samenwerkingspartners zoals de huisarts, school, jongerenwerk en natuurlijk ouders en jeugdigen. Je bent direct te benaderen door ouders en jongeren. Je werkt met hen, daar waar dat het best kan: in de wijk, op de teamlocatie, op school of thuis. Je werkt in de leefomgeving van jongeren. Een behandeling of begeleiding duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is. Je werkt systeemgericht, bent alert op veiligheid in het gezin en herkent psychische problematiek bij ouders.

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam bestaat uit 22 wijkteams, 2 VO-teams en het MBO Jeugdteam. In de teams werken ouder- en kindadviseurs en jeugdpsychologen. Vanuit de jeugdgezondheidszorg participeren jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen. In samenhang bieden zij opvoed- en opgroeiondersteuning op maat, zoveel als mogelijk preventief. Ook zijn zij actief in de wijk, waar zij samen met netwerkpartners werken aan het versterken van het opvoedkundig klimaat in de wijk.

 

Voor alle medewerkers is er veel ruimte voor initiatief; ons motto is: we doen wat nodig is, soms over de grenzen van het eigen werk heen. Wij sluiten aan bij de verschillende doelgroepen en werken intensief samen met formele en informele partners in de wijk en op de scholen. Leidend zijn de missie, visie en kernwaarden: laagdrempelig, aansluiten en versterken.

 

Wij zoeken twee jeugdpsychologen die de teams Osdorp en Geuzenveld & Slotermeer komen versterken. Verder zoeken wij twee jeugdpsychologen als vervangers voor zwangerschapsverloven.

 

Profiel
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en betrokken collega die op maat kijkt wat er speelt in het gezin, ziet wat nodig is en optimaal aansluit bij de vraag en situatie van de jeugdige en het gezin. Je kan breed kijken en veel verschillende interventies toepassen. Je hebt ervaring in het werken met jongeren en sluit aan bij hun leefwereld. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid goed kan samenwerken in een dynamisch werkveld. Je bent flexibel en je kunt regie voeren. Je kunt procesmatig denken en voortgang bewaken.

 

Op deze functie kan je solliciteren als

  • GZ-psycholoog (afgeronde postmaster opleiding met BIG-registratie); Orthopedagoog Generalist (afgeronde postmaster opleiding met NVO/ SKJ-registratie); of Kinder- en Jeugdpsycholoog (afgeronde postmaster opleiding met NIP / SKJ registratie);
  • je één van bovenstaande opleidingen binnen een half jaar afrondt;
  • je aantoonbare ervaring hebt met het werken met jongeren;
  • je kennis hebt van de sociale kaart van Amsterdam (pré).

 

Wij bieden jou

Een jeugdpsycholoog bij de Ouder- en Kindteams vervult een uitdagende functie in een informele en professionele organisatie die volop in ontwikkeling is, en blijft. Samen zorgen we ervoor dat Amsterdamse kinderen, jongeren en hun ouders de hulp en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Kan jij ons versterken, dan verwelkomen we je graag.

 

Dienstverband en salariëring

Je start met een jaarcontract, met daarna de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Inschaling voor deze functie is schaal 12 van de cao Jeugdzorg.

 

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Raymond Pinas, teamleider van Ouder- en Kindteams Osdorp, Geuzenveld en Slotermeer, telefoon 06-20114891.

 

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk op 8 september naar Imanda van Drimmelen (HR adviseur), via vacature@oktamsterdam.nl onder vermelding van ‘vacature jeugdpsycholoog’. Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaard selectieprocedure.