DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

GZ Jeugdpsycholoog (kernteam jonge kind)

Ouder- en Kindteams Amsterdam is op zoek naar een:

 

 

 

GZ-Jeugdpsycholoog Kernteam Jonge Kind (0-6 jaar)

Amsterdam, gebied West

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam (OKT) -bestaande uit 22 wijkteams, VO-teams, een MBO-team en een ondersteunend team- is verantwoordelijk voor de uitvoering van preventieve publieke gezondheidszorg (basispakket jeugdgezondheidszorg), preventie, opvoed- en opgroeiondersteuning en lichte jeugdhulp.

 

Wat ga je doen?

Als jeugdpsycholoog:

  • behandel en begeleid je jonge kinderen en gezinnen;
  • sluit je aan bij hun leefwereld en werk je samen met hen aan oplossingen;
  • werk je systeemgericht, vanuit handelingsgerichte diagnostiek, op maat.

 

Wij zoeken voor het Kernteam Jonge Kind een enthousiaste jeugdpsycholoog met affiniteit voor het jonge kind en zijn/haar ouders die goed is in multi- disciplinair puzzelen (jeugdarts, jeugdpsycholoog, ouder- en kindadviseur voor de medisch, psychisch en sociale context).

 

Binnen het OKT bieden wij begeleiding/behandeling en leiden indien nodig toe tot de juiste specialistische zorg/onderwijs. Observaties op kinderdagverblijven / (voor)scholen, psychologisch onderzoeken en afstemmen met ouders en andere betrokkenen vormen de basis van het werk. Je kiest steeds voor een aanpak en diagnostiek die past bij het kind en het gezin, waaronder EMDR. Je weet wanneer er specialistische jeugdhulp of GGZ bij moet komen en wat de stappen zijn bij vragen over veiligheid. Jij weet en doet wat nodig is.

 

Je werkt nauw samen met diverse netwerkpartners, waaronder specialistische hulp, kinderdagverblijven, (voor)scholen en de JGZ. Je werkt binnen het stadsdeel West samen met de Ouder- en kindadviseurs en andere Jeugdpsychologen.

 

Flexibiliteit, improvisatietalent, creativiteit en out-of-the-box kunnen denken zijn belangrijke pijlers bij de uitoefening van je functie. Kennis/kunde en interesse op het gebied van de IMH visie, diagnostiek en EMDR gericht op het jonge kind zijn een pre.

 

Bij Ouder- en Kindteams Amsterdam is veel ruimte voor initiatief en zijn de kernwaarden laagdrempelig, aansluiten en versterken. In het document Doen Wat Nodig Is, vind je onze missie, visie, besturingsfilosofie en onze kernwaarden terug. Fijn als jij je daarin herkent als je bij ons komt werken.

 

Wij bieden jou

De functie is ingedeeld in schaal 12 van de CAO Jeugdzorg (€ 3.568 tot € 5.616 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Naast een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en 200 uur verlof (o.b.v. 36 uur), ontvang je een goede pensioenvoorziening, een prima reiskostenvergoeding en een tegemoetkoming in de premie zorgverzekering. Je krijgt de beschikking over een laptop en een telefoon. Verder krijgt elke medewerker jaarlijks een individueel leerbudget ter beschikking en organiseren we zowel binnen de teams als organisatiebreed allerlei leuke en interessante activiteiten, van uitjes tot personeelsfeesten, trainingen en jaarlijkse inspiratiedagen om je verder te ontwikkelen. Het OKT is een platte organisatie met een informele cultuur en veel ruimte voor autonomie en ontwikkeling.

 

Laat het ons weten:

 

  • Als jij wilt werken met jonge kinderen en het gezin
  • Jij een afgeronde post-master opleiding als GZ-psycholoog hebt en beschikt over een relevante beroepsregistratie (of je bent in staat deze binnen 6 maanden te verkrijgen)
  • Je daarnaast tevens beschikt over een afgeronde opleiding EMDR

 

Enthousiast?

Jouw cv en een korte motivatie ontvangen we graag via de mail: vacature@oktamsterdam.nl.

 

Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot onze standaard selectieprocedure.