DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Jeugdpsycholoog AZC

Ouder- en Kindteams Amsterdam is op zoek naar een:

 

Jeugdpsycholoog Asielzoekerscentrum Amsterdam (AZC)

voor 16 uur per week

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam -bestaande uit 22 wijkteams, VO-teams, een MBO-team en een ondersteunend team- is verantwoordelijk voor de uitvoering van preventieve publieke gezondheidszorg (basispakket jeugdgezondheidszorg), preventie, opvoed- en opgroeiondersteuning en lichte jeugdhulp.

 

Wat ga je doen?

Als jeugdpsycholoog voor het AZC:

  • behandel en begeleid je kinderen, jongeren en gezinnen die in het AZC verblijven;
  • sluit je aan bij hun leefwereld en werk je samen met hen aan oplossingen;
  • werk je systeemgericht, vanuit handelingsgerichte diagnostiek, op maat.

 

Jij weet en doet wat nodig is
Je kiest steeds voor een aanpak die past bij het kind en het gezin, denk aan CGT, EMDR, ACT, schematherapie, oplossingsgerichte therapie, psycho-educatie, steeds gericht op motivatie en stabilisatie. Je weet wanneer er specialistische jeugdhulp of GGZ bij moet komen en wat de stappen zijn bij vragen over veiligheid.

 

Samenwerken
Je werkt als Jeugdpsycholoog vanuit het AZC  in nauwe samenwerking met diverse netwerkpartners, waaronder het COA, Vluchtelingenwerk, specialistische hulp, scholen en de JGZ.

Je werkt vanuit de locatie in een klein team, samen met 2 Ouder- en kindadviseurs vanuit het OKT.

Flexibiliteit, improvisatietalent, creativiteit en out-of-the-box kunnen denken zijn belangrijke pijlers bij de uitoefening van je functie.

 

Bij Ouder- en Kindteams Amsterdam is veel ruimte voor initiatief en zijn de kernwaarden laagdrempelig, aansluiten en versterken. In het document Doen Wat Nodig Is, vind je onze missie, visie, besturingsfilosofie en onze kernwaarden terug. Fijn als jij je daarin herkent als je bij ons komt werken.

 

Wij bieden jou

De functie is ingedeeld in schaal 12 van de CAO Jeugdzorg (€ 3.568 tot € 5.616 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Naast een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en 200 uur verlof (o.b.v. 36 uur), ontvang je een goede pensioenvoorziening, een prima reiskostenvergoeding en een tegemoetkoming in de premie zorgverzekering. Je krijgt de beschikking over een laptop en een telefoon. Verder krijgt elke medewerker jaarlijks een individueel leerbudget ter beschikking en organiseren we zowel binnen de teams als organisatiebreed allerlei leuke en interessante activiteiten, van uitjes tot personeelsfeesten, trainingen en jaarlijkse inspiratiedagen om je verder te ontwikkelen. Het OKT is een platte organisatie met een informele cultuur en veel ruimte voor autonomie en ontwikkeling.

 

Laat het ons weten:

 

  • Als jij wilt werken met kinderen, jongeren en hun gezinnen in het AZC
  • Jij een afgeronde post-master opleiding als GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist of kinder- en jeugdpsycholoog hebt en beschikt over een relevante beroepsregistratie ((of je bent in staat deze binnen 6 maanden te verkrijgen);
  • Je daarnaast tevens beschikt over een afgeronde opleiding EMDR;
  • Je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent; de functie kan ook gecombineerd worden met de functie van Jeugdpsycholoog in een van onze wijkteams in Amsterdam.

 

Enthousiast?

Jouw cv en een korte motivatie ontvangen we graag voor 1 juni via de mail: vacature@oktamsterdam.nl.

Meer weten? Bel dan met Odette de Wit (jeugdpsycholoog), 06 22250928.

 

Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot onze standaard selectieprocedure.