DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Ben jij onze nieuwe Projectsecretaris?

Ouder- en Kindteams Amsterdam is op zoek naar een:

 

Projectsecretaris 

voor 24 uur per week

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam -bestaande uit 22 wijkteams, VO-teams, een MBO-team en een ondersteunend team- is verantwoordelijk voor de uitvoering van preventieve publieke gezondheidszorg (basispakket jeugdgezondheidszorg), preventie, opvoed- en opgroeiondersteuning en lichte jeugdhulp.

 

De projectsecretaris

OKT staat aan de vooravond voor de keuze van een nieuw Dossier- en registratiesysteem en zoekt hiervoor een projectsecretaris.

 

Jouw werkzaamheden:

  • Plannen van bijeenkomsten (inclusief uitnodigingen, zalen regelen, eventuele catering en beschikbaarheid genodigden bijhouden), onder andere t.b.v. werkgroepen, trainingen en testactiviteiten
  • Bijhouden van actielijsten tijdens bijeenkomsten
  • Opvolgen/rappeleren van openstaande acties
  • Registratie van tijdsverantwoording (maken overzichten van uitnuttingen ter bewaking van projectbudget)
  • Beheer van projectarchief (zowel op schijf als voor interne communicatie (Kick))
  • Agendabeheer van projectleider en informatiemanagement op project
  • Communicatie voorbereiden en op het intranet plaatsen

 

De startdatum is 1 maart 2020 voor een periode tot en met januari 2021. Met mogelijkheid tot flex-werken van dagen, (je werkt de ene week wat meer en in bepaalde periodes wat minder uren).

 

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Jos Smeijer, tel 06-12282059.

 

Ons aanbod
De functie is ingedeeld in schaal 7 van de CAO Jeugdzorg. Het betreft een tijdelijke functie tot en met januari 2021. Naast een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en 200 uur verlof (obv 36 uur), ontvang je een goede pensioenvoorziening, een prima reiskostenvergoeding en een tegemoetkoming in de premie zorgverzekering. Je krijgt de beschikking over een laptop en een telefoon. Verder krijgt elke medewerker een individueel leerbudget ter beschikking en organiseren we zowel binnen de teams als organisatiebreed allerlei leuke en interessante activiteiten, van uitjes tot personeelsfeesten, trainingen en jaarlijkse inspiratiedagen om je verder te ontwikkelen. Het OKT is een platte  organisatie met een informele cultuur en veel ruimte voor autonomie en ontwikkeling.

 

Interesse?
Graag ontvangen wij dan jouw CV en motivatie uiterlijk op vrijdag 21 februari as. Je kunt deze mailen naar vacature@oktamsterdam.nl onder vermelding van “Projectsecretaris” .

 

Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort tot onze standaard selectieprocedure.