direct contact

Arkin Pathways

Deze training wordt aangeboden via onze partner Arkin Preventie Jeugd en uitgevoerd samen met het Ouder- en kindteam. 

 

Heb je het gevoel dat het niet uitmaakt wat je doet; het gedrag van je kind verandert toch niet? Heb je het idee dat je kind vaak expres iets doet wat niet mag? Of merkt je dat je vaker schreeuwt of boos wordt op je kind dan je wilt? Deze Triple P Pathways cursus is er voor ouders die moeite hebben met hun eigen boosheid in opvoedingssituaties.

 

Doel

Leer anders omgaan met je eigen boosheid in de opvoeding. Je leert je eigen gevoelens van frustratie en boosheid tijdig te herkennen, waardoor het beter lukt om rustig te blijven wanneer je kind lastig gedrag laat zien. Zo bereikt je meer in de opvoeding en jij en je kind zullen zich prettiger voelen.

 

Hoe doen we dat?

In 6 bijeenkomsten werk je aan je eigen ‘valkuilen’ bij het opvoeden en krijg je tips hoe je die kunt proberen te voorkomen. Je beleving van de opvoeding staat centraal. Je leert dat je op verschillende manieren kunt kijken naar het gedrag van je kind. Als je begrijpt waarom je kind bepaalde dingen doet, kun je vaak makkelijker met het gedrag omgaan.

 

Veel ouders voelen zich schuldig als zij te boos zijn geworden op hun kind terwijl zij dat eigenlijk niet wilden. Iedere ouder wil graag een goede opvoeder zijn en het thuis gezellig maken, maar soms valt het niet mee om dat voor elkaar te krijgen.

 

Voor wie?

Voor ouders die moeite hebben met hun eigen boosheid in opvoedingssituaties.

 

Kosten?

Er zijn geen kosten aan verbonden. 


U kunt zich voor deze training niet meer inschrijven.