direct contact

Podcast project opgroeien live

We zijn een podcastserie gestart! Twee jeugdverpleegkundingen van GGD Amsterdam bespreken verschillende onderwerpen over het opgroeien en opvoeden van kinderen. In de spreekkamer van de jeugdverpleegkundigen komen zoveel verschillende onderwerpen voor, die voor elke ouder en opvoeder relevant kunnen zijn. Kun jij ook wel wat hulp bij het ouderschap gebruiken? Luister dan naar onze podcastserie. 

 

Woensdag podcastdag! 

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering over opgroeien en opvoeden online. Ouders, verzorgers maar ook professionals krijgen zo op elk gewenst moment van de dag een antwoord op hun hulpvraag aan jeugdgezondheidszorg. 

 

Project opgroeien. Episode 01: Ontwikkeling baby van 0-3 maanden.

Je dagelijks leven verandert ineens compleet. Het staat in het teken van het verzorgen en voeden van je baby. Daarin moeten jullie elkaar nog leren kennen. Slapeloze nachten, huilen, krampjes, de eindeloze wasjes, maar natuurlijk ook heel veel knuffelen en genieten in deze periode. Alles komt voorbij. Wat kun je als ouder verwachten? En wat is goed om rekening mee te houden? Luister naar deze aflevering om meer hierover te weten te komen. 

 

Project opgroeien. Episode 02: Borstvoeding.
Wat kan je verwachten bij het geven van borstvoeding? Hoeveel voedingen zijn normaal in de eerste periode? Hoe geef je nou precies borstvoeding? Dit zijn enkele vragen die in deze aflevering worden beantwoord. Daarnaast krijgen jullie ook een aantal tips mee.

 

Luister de podcast hier

 

Heb jij een hulpvraag over opgroeien en opvoeden van kinderen?

Wist jij dat ouders suggesties kunnen doen voor onze podcast? We zijn heel erg benieuwd naar jullie input en vragen over het opgroeien en opvoeden van kinderen. Dan kunnen de twee jeugdverpleegkundigen dit bespreken in de podcast. Wie weet behandelen ze jouw hulpvraag binnenkort! 

 

Mail jouw hulpvraag hier