DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Jeugdpsycholoog

Uitdagend werk in de wijk!

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam zoekt jeugdpsychologen (28-36 uur)

 

Wat ga je doen? Als jeugdpsycholoog:

  • bied je psychische ondersteuning, je speelt goed in op wat er nodig is;
  • behandel en begeleid je kinderen, jongeren en gezinnen;
  • sluit je aan bij hun leefwereld en werk je samen met hen aan oplossingen;
  • werk je systeemgericht, vanuit handelingsgerichte diagnostiek, op maat. Je bekijkt per situatie wat er nodig is.

 

Jij weet en doet wat nodig is
Je kiest steeds voor een aanpak die past bij de jeugdige en het gezin, denk aan CGT, EMDR, ACT, schematherapie, oplossingsgerichte therapie, psycho-educatie, steeds gericht op motivatie en stabilisatie. Je bent daar waar je nodig bent: in de wijk, op school of bij het gezin thuis. Je weet wanneer er specialistische jeugdhulp of GGZ bij moet komen en wat de stappen zijn bij vragen over veiligheid.

 

Samenwerken
Je werkt in het wijkteam nauw samen met je collega’s: ouder- en kindadviseurs, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en andere jeugdpsychologen. Zij kunnen jou consulteren en in overleg betrekken bij hun cliënten. Ook werk je samen met andere professionals rond het gezin en samenwerkingspartners in de wijk en in de stad.

 

Dit ben jij

Je bent een echte aanpakker en neemt initiatieven binnen onze ruim gestelde kaders. Je doet wat nodig is, op een creatieve manier. Ook kun je goed vanuit de belevingswereld van jongeren en gezinnen denken, werk je overal én met iedereen goed samen, en ben je helemaal op je plek in een netwerkorganisatie. Verder heb je een afgeronde post-master opleiding als GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist of kinder- en jeugdpsycholoog, enkele jaren  werkervaring en beschik je over een relevante beroepsregistratie (of je bent in staat deze binnen 6 maanden te verkrijgen). Je bent 28 tot 36 uur per week beschikbaar.

 

Verder ontwikkelen
Wij stimuleren onze collega’s om zich verder te ontwikkelen, daarvoor is een leerbudget beschikbaar. Ook kan je je aansluiten bij themawerkgroepen, leer- en intervisietrajecten binnen de Ouder- en Kindteams.

 

Bij Ouder- en Kindteams Amsterdam

  • is veel ruimte voor initiatief, een flinke dosis vrijheid en flexibiliteit
  • zijn de kernwaarden laagdrempelig, aansluiten en versterken; fijn als jij je daarin herkent als je bij ons komt werken. In het document Doen wat nodig is, lees je meer!
  • is het nooit saai, lees hier over een werkdag van jeugdpsycholoog Heleen.

 

We bieden jou een afwisselende baan met een jaarcontract en daarna de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in schaal 12 van de CAO Jeugdzorg (€ 3.568 tot € 5.616 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Naast een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en 200 uur verlof (o.b.v. 36 uur), ontvang je een goede pensioenvoorziening, een prima reiskostenvergoeding en een tegemoetkoming in de premie zorgverzekering. Je krijgt de beschikking over een laptop en een telefoon. Verder krijgt elke medewerker jaarlijks een leerbudget ter beschikking en organiseren we zowel binnen de teams als organisatie breed allerlei leuke en interessante activiteiten, van teamuitje tot een personeelsfeest, allerlei trainingen en de jaarlijkse inspiratiedagen om je verder te ontwikkelen. Het OKT is een platte organisatie met een informele cultuur en veel ruimte voor autonomie en ontwikkeling.

 

Over ons

Het OKT wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom en thuis voelt. Hoe inclusiever we zijn, hoe beter we kunnen aansluiten bij alle kinderen en gezinnen in Amsterdam. We streven daarom naar een personeelsbestand met een mooie mix van achtergronden en perspectieven, als een goede afspiegeling van de superdiverse stad Amsterdam.

 

Laat het ons weten

  • als jij wilt werken met Amsterdamse kinderen, jongeren en hun gezin;
  • je gediplomeerd GZ-psycholoog BIG, Orthopedagoog Generalist NVO of Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP bent;
  • of als je één van deze opleidingen binnen 6 maanden afrondt.

 

Enthousiast? Wij gaan graag met jou in gesprek. Stuur je cv en een korte motivatie zo snel mogelijk naar vacature@oktamsterdam.nl. Meer weten? Bel of app Imanda van Drimmelen: 06-41335024.