DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Managementassistent

Ouder- en Kindteams Amsterdam is wegens uitbreiding op zoek naar twee

 

managementassistenten voor ieder 24 uur per week

 

De Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam (OKT) is een jonge organisatie die op dit moment ruim 450 medewerkers telt. We werken in de Amsterdamse wijken samen met de collega’s van de jeugdgezondheidszorg. We zijn een wijkteam voor jeugd en gezinnen en bieden ondersteuning en jeugd- en opvoedhulp (zo veel mogelijk preventief) aan kinderen, jongeren en hun ouders. Een uitdagende opdracht in een stad die altijd in beweging is.

 

Begin 2021 worden de wijkteams van het OKT uitgebreid en komen er ongeveer 100 collega’s uit de Samen DOEN teams over naar onze teams. Dit vraagt onder andere om een tweetal nieuwe managementassistenten.

 

Als managementassistent bied je organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning aan de teamleider van  twee teams. Ook bied je ondersteuning binnen projecten. Je zorgt ervoor dat acties worden opgevolgd. Je bent een sparringpartner voor de teamleider op het gebied van organisatorische zaken. Je stimuleert efficiency en speelt een belangrijke rol in het verzamelen en delen van informatie. Tenslotte fungeer jij als verbinder binnen het team op sociaal gebied en kan het team bij jou terecht als het gaat om facilitaire zaken.

 

Wij vragen van jou

  • Je hebt Mbo+/Hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt een secretariële opleiding afgerond.
  • Je vindt het leuk om deel uit te maken van teams die ontdekken, ontwikkelen en  implementeren.
  • Je wacht niet af, maar kijkt vooruit, signaleert en onderneemt actie.
  • Je bent een goede teamspeler, flexibel én vasthoudend en spreekt aan als het moet.
  • De teams kunnen op je bouwen en weten dat je afspraken nakomt.
  • Je bent digitaal vaardig en hebt goede schriftelijke taalvaardigheden.
  • Je hebt kennis van het notuleren van vergaderingen, het uitwerken van notulen en het opstellen van brieven.
  • Kennis van de sociale kaart van Amsterdam is een pré.

 

Het OKT wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom en thuis voelt. Hoe inclusiever we zijn, hoe beter we kunnen aansluiten bij alle kinderen en gezinnen in Amsterdam. We streven daarom naar een personeelsbestand met een mooie mix van achtergronden en perspectieven, als een goede afspiegeling van de superdiverse stad Amsterdam.

 

Wij bieden jou
Een managementassistent bij de Ouder- en Kindteams vervult een uitdagende functie, in een informele en professionele organisatie die volop in ontwikkeling is en blijft. Samen zorgen we ervoor dat Amsterdamse kinderen, jongeren en hun ouders de hulp en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben.

 

Dienstverband en salariëring

Je start met een jaarcontract, met daarna de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Inschaling voor deze functie is schaal 7 van de cao Jeugdzorg.

 

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simona Samura, teamleider bij het OKT, via 06- 30398357. Informatie over de Ouder- en Kindteams Amsterdam vind je op de website.

 

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 23 oktober 2020 naar vacature@oktamsterdam.nl.
Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaard selectieprocedure.