DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Vacature: HR adviseur

We zijn op zoek naar een HR adviseur voor 24-36 uur per week

 

We zoeken een strategische HR adviseur met een hands-on mentaliteit

die gemakkelijk beweegt in een dynamische omgeving.

 

Als HR adviseur ontwikkel jij mede het beleid op gebied van werving en selectie, verzuim en Arbo van de net opgerichte Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam, waar 450 medewerkers werkzaam zijn. Je trekt samen op met de teams en bent sparringpartner en adviseur voor de teamleiders. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor allerhande HR vragen van medewerkers uit de organisatie. Je werkt nauw samen met je collega HR adviseur, de HR medewerker en de controller. Je stemt af met je collega’s van leren en ontwikkelen, de verzuimbegeleider, de Arbo-arts en de externe personeels- en salarisadministratie.

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam bestaat uit 22 wijkteams, 2 VO-teams en het MBO Jeugdteam. In de teams werken ouder- en kindadviseurs en jeugdpsychologen. Vanuit de jeugdgezondheidszorg participeren jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen. In samenhang bieden zij opvoed- en opgroeiondersteuning op maat, zoveel als mogelijk preventief. Ook zijn zij actief in de wijk, waar zij samen met netwerkpartners werken aan het versterken van het opvoedkundig klimaat in de wijk.

 

Voor alle medewerkers is er veel ruimte voor initiatief; ons motto is: we doen wat nodig is, soms over de grenzen van het eigen werk heen. Wij sluiten aan bij de verschillende doelgroepen en werken intensief samen met formele en informele partners in de wijk en op de scholen. Leidend zijn de missie, visie en kernwaarden: laagdrempelig, aansluiten en versterken. Omdat wij onze organisatie willen verrijken met meer diversiteit, hopen wij mannelijke collega’s en collega’s met verschillende culturele achtergronden te mogen verwelkomen.

 

Profiel
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en betrokken collega die goed kan samenwerken in een dynamisch werkveld. Je schakelt makkelijk tussen strategische en praktische inzet en vindt dat ook leuk. Je wil graag ontwikkelen, op een lerende manier. Je bent analytisch ingesteld en kan goed reflecteren. Daarnaast ben je proactief en organisatiesensitief.

 

Wij vragen van jou

·   werk- en denkniveau HBO+

·   ruime ervaring als HR adviseur

·   kennis van het personeelsinformatiesysteem AFAS is een pré

 

Wij bieden jou

Een HR adviseur bij de Ouder- en Kindteams vervult een uitdagende functie, in een informele en professionele organisatiae die volop in ontwikkeling is, en blijft. Samen zorgen we ervoor dat Amsterdamse kinderen, jongeren en hun ouders de hulp en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Kan jij ons versterken, dan verwelkomen we je graag!

 

Je krijgt een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling voor deze functie is schaal 10 van de cao Jeugdzorg.

 

Informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Imanda van Drimmelen, HR adviseur: 06-41335024. Op oktamsterdam.nl vind je meer over de Ouder- en Kindteams Amsterdam.

Het inwinnen van referenties en het overleggen van het Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaard selectieprocedure.

 

Je motivatie en CV kun je uiterlijk 19 mei sturen naar Imanda van Drimmelen, HR adviseur, via vacature@oktamsterdam.nl onder vermelding van ‘HR adviseur’ in het onderwerp. De eerste ronde zal plaatsvinden op 23 mei, de tweede ronde op 27 mei.