direct contact

Rots & Water groep 6, 7 en 8

vol

Start dinsdag, 28 september 2021
2021
16.00 - 17.00 uur

Aantal bijeenkomsten: 9
Wie geeft de training?

Sanghita Mehciz en Roos Mesman


Locatie

Gymzaal De Tagerijn
Balboastraat 18
1057 VW Amsterdam

Stadsdeel West

Vragen?
r.mesman@oktamsterdam.nl
06 83172954

 Lees meer over de training

In de weerbaarheidstraining Rots en Water leer je je eigen grenzen herkennen. Je leert hoe je voor jezelf kunt opkomen, maar ook wanneer het beter is om je ergens bij neer te leggen. Het is niet altijd makkelijk om je eigen grenzen aan te geven en tegelijk die van anderen te respecteren.

De Rots en Water-training leert je bewust te zijn dat je steeds weer een keuze kunt maken: stevig en zelfverzekerd te zijn als een rots – of juist mee te geven als water. Het is een fysieke training waar we oefenen en ervaren door middel van sport, spel en bewegen.

We oefenen bijvoorbeeld met ademhaling, besteden aandacht aan lichaamshouding, oogcontact en stemgebruik. Hiermee leren de kinderen letterlijk stevig te staan, te focussen of mee te bewegen.

Deze training is voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool (groep 6, 7 en 8).
Het zijn 9 bijeenkomsten. De laatste bijeenkomst is een open les voor ouders, deze vindt plaats op dinsdag 30 november 2021.

Na aanmelding worden de ouders en het kind uitgenodigd voor een intakegesprek. Daarin bekijken we met elkaar of de training passend is.

De intakegesprekken vinden plaats in september.


U kunt zich voor deze training niet meer inschrijven, het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.